Privacy Policy


Inleiding

AllesVoorApple.nl is ervan overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van (ex)klanten en relaties van groot belang is voor de uitvoering van haar dienstverlenende activiteiten. Uw persoonsgegevens worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld. Met ingang van 25 mei zal de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking treden. Deze Verordening versterkt de positie van de mensen van wie persoonsgegevens worden verwerkt. Organisaties die persoonsgegevens verwerken krijgen meer verplichtingen om op een juiste manier om te gaan met deze gegevens. Voor meer informatie aangaande de AVP verwijzen wij u graag naar: www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.

 

Persoonsgegevens

In het kader van haar dienstverlening, wanneer u informatie aanvraagt, producten of diensten bestelt of anderszins contact heeft met AllesVoorApple.nl, legt  AllesVoorApple.nl deze gegevens vast. Wij kunnen ons voorstellen dat u graag wilt weten waarom wij om uw persoonlijke gegevens vragen en wat wij er vervolgens mee doen. Hieronder leggen wij uit waarom wij deze gegevens nodig hebben. Mocht u na het lezen hiervan nog vragen hebben neem dan contact met ons op via: info@allesvoorapple.nl of WhatsApp 06-57417136.

De gegevens die u via onze site achterlaat worden zorgvuldig en veilig bewaart. AllesVoorApple.nl staat er garant voor dat zij uw gegevens niet aan derden verstrekt wie dan ook niets met uw gegevens te maken heeft. AllesVoorApple.nl verstrekt enkel gegevens aan haar partijen waardoor het betalingsverkeer tussen u en AllesVoorApple.nl mogelijk wordt gemaakt. Van deze partijen wordt verwacht dat zij net zo zorgvuldig omgaan met uw gegevens en enkel en alleen worden gebruikt voor het doel waarvoor zij verstrekt zijn.  

AllesVoorApple.nl gebruikt uw gegevens voor het verlenen van de service waarvoor u uw gegevens heeft opgegeven. Daarnaast legt AllesVoorApple.nl uw gegevens vast voor interne bedrijfsstatistieken en om u te informeren over aanbiedingen, speciale acties en nieuwe producten op AllesVoorApple.nl. Wij gebruiken daarvoor bijvoorbeeld gegevens van eerdere bestellingen, je IP-adres, Google Analytics en surf- en zoekgedrag bewaard in cookies. Over cookies kun je hieronder meer lezen.

 

Uw bestelling leveren

AllesVoorApple.nl heeft voor een bestelling uw naam, e-mailadres, adres(sen), betaalgegevens en soms ook je telefoonnummer nodig. Daarmee kunnen we uw bestelling bezorgen en u op de hoogte houden over uw bestelling. Aangezien AllesVoorApple.nl uit eigen voorraad levert zullen wij uw gegevens niet aan andere leveranciers verstrekken. Mocht het in een uitzonderlijk geval voorkomen dat wij toch gebruik moeten maken van een externe leverancier dan zullen wij u eerst om toestemming vragen voor het verstrekken van uw persoonsgegevens. In dergelijke gevallen eisen wij dat onze externe leveranciers net zo zorgvuldig omgaan met uw gegevens als dat wij dat doen.

 

Persoonlijk account

Bij AllesVoorApple.nl heeft u de mogelijkheid om te kiezen om een persoonlijk account aan te maken of enkel een aankoop te doen zonder account. In je account op AllesVoorApple.nl slaan we onder andere de volgende informatie op: je naam, adres(sen), telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens en opgegeven informatie en interesses (bijvoorbeeld als we je gevraagd hebben naar je geboortedatum). Handig, want dan hoef je deze gegevens niet elke keer opnieuw in te voeren. We bewaren ook gegevens over je eerdere bestellingen zodat je deze makkelijk kan terugvinden. Naast bovenstaande gegevens zal er tevens gevraagd worden om een persoonlijk wachtwoord aan te maken. Dit wachtwoord geeft u toegang tot uw eigen account waarin u oa inzicht heeft in uw eerdere bestellingen, u kunt met een muisklik opnieuw bestellen, u heeft extra mogelijkheden om een verlanglijst (bookmarks) aan te maken, u kunt meerdere afleveradressen ingeven, toegang tot tags, reviews etc.

Het aanmaken van een persoonlijk account is niet verplicht!!

 

Wie heeft toegang tot uw persoonsgegevens?

AllesVoorApple.nl staat bij de Kamer van Koophandel ingeschreven als eenmanszaak onder het nummer 70687137. De in het Uittreksel van de KvK geregistreerde personen, de eigenaar en één gevolmachtigde hebben toegang tot uw persoonsgegevens. Zij zullen uw gegevens enkel gebruiken voor de hierboven omschreven doeleinden.

 

Verwijderen persoonsgegevens

AllesVoorApple.nl slaat uw persoonsgegevens op in haar databestand. Het staat u ter aller tijde toe om bij AllesVoorApple.nl een verzoek in te dienen om uw gegevens uit onze database te verwijderen. U kunt hiertoe een schriftelijk verzoek in dienen via ons contactformulier (klik hier).

 

Cookies

Wanneer u deze website bezoekt, worden cookies opgeslagen op uw computer. Cookies zijn kleine bestanden met anonieme data. Bijvoorbeeld hoe u op onze site terecht bent gekomen, welke pagina's u raadpleegt en welke browser u gebruikt.

Die gegevens herleidt  AllesVoorApple.nl niet tot persoonlijke gegevens.  AllesVoorApple.nl gebruikt deze informatie om zijn website, producten en diensten beter af te stemmen op de behoeftes van bezoekers en klanten.

Voor een lijst met cookies die wij gebruiken klik hier.

 

Wijzigingen

AllesVoorApple.nl behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacy statement.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.