Vogel's RingO Dashboard Mount Vogel's RingO Dashboard Mount Vogel's RingO Dashboard Mount
Vogel's RingO Dashboard Mount Vogel's RingO Dashboard Mount Vogel's RingO Dashboard Mount
Vogel's RingO Dashboard Mount
0 Reviews | Review toevoegen
Met de Vogel's TMM135 RingO Dashboard Mount wordt een dagje uit met het hele gezin nog leuker omdat u uw tablet veilig aan de voorruit kunt bevestigen.

Artikelnummer

TMM135

Levertijd

tijdelijk uitverkocht

EAN

8712285326820

€ 19,50
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Aantal: 
Bestellen
 

| Meer

Met de Vogel's TMM135 RingO Dashboard Mount wordt een dagje uit met het hele gezin nog leuker omdat u uw tablet veilig aan de voorruit kunt bevestigen. Wij willen onze favoriete muziek en navigatie-apps meenemen op lange autoritten, maar wij willen natuurlijk niet dat de tablet op de grond terecht komt. De ontwerpers van Vogel's hebben van hun ervaring in het ontwikkelen van muurbeugels gebruikgemaakt om de TMM135 Dashboard Mount te ontwerpen. Deze dashboard-/voorruitbeugel zorgt dat u uw tablet altijd bij de hand heeft, maar dat hij het autorijden niet belemmert. Met de RingO-technologie kunt u uw tablet van staand naar liggend en weer terug draaien, en hoeft u niet bang te zijn dat hij op de grond terechtkomt, zelfs niet op de hobbeligste wegen. Vogel's heeft de RingO dashboard mount ontworpen om lange autoritten leuker te maken. Lange ritten worden gemakkelijk als u naar uw favoriete muziek kunt luisteren of uw gps-systeem op een tablet kunt gebruiken.
Deze TMM135 Dashboard Mount werkt in combinatie* met bijvoorbeeld de RingO Holder voor iPad Air of de RingO Base Cover voor iPad 2, 3 en 4.Geschikt voor alle RingO Tablet Houders

Inhoud van de verpakking:
1 x Vogel's RingO TMM135 Dashboard Mount

*Vogel's iPad houders zijn bij ons los verkrijgbaar.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies