Verbatim DVD+R AZO 4.7GB 16X Spindle (25 Pack)
Reviews | Review toevoegen

Bij Verbatim DVD-R en DVD+R schijven wordt gebruikgemaakt van technologie van MKM/Verbatim die een hogere opnamekwaliteit waarborgt voor al uw opnamen.

Artikelnummer

43539 

Levertijd

1 tot 2 werkdagen

EAN

0239424353960  

€ 11,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Verbatim DVD+R AZO 4.7GB 16X Spindle (25 Pack)

Bij Verbatim DVD-R en DVD+R schijven wordt gebruikgemaakt van technologie van MKM/Verbatim die een hogere opnamekwaliteit waarborgt voor al uw opnamen. Dankzij de R&D van Mitsubishi Chemical en de nauwe samenwerking met fabrikanten van schijfstations, worden de schijven van Verbatim gekenmerkt door een brede compatibiliteit, waardoor ze ideaal zijn voor het delen van computergegevens, video-opnamen, foto's en muziek.

- DVD+R-schijven zijn beschrijfbare schijven met een capaciteit van 4,7 GB. Deze schijven voldoen aan de specificaties van de +RW-alliantie.
- AZO-opnamelaag.
- Hoogste niveau van opnamestabiliteit.
- Superieure levensduur voor archivering.

Schijven met het kenmerk Wide Inkjet Printable zijn voorzien van een wit oppervlak waarop met een inkjetprinter kan worden afgedrukt. Het gedeelte van de diameter dat kan worden bedrukt ligt tussen 21 en 118 mm.

Capaciteit: 4.7 GB
Snelheid: 16x
Verpakking: 25 Pack Spindle
Afdrukbaar gebied: 21 - 118 mm 

Prijs is inclusief alle wettelijke (kopie)heffingen. 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.