Tucano Hard Folio Filo Case Green voor iPad mini 1 t/m 4
Reviews | Review toevoegen

De Tucano Filo Folio Case voor iPad mini is een mooie hard case die de voor- en achterkant van uw iPad mini goed beschermt.

Artikelnummer

ipdmrfi-v 

Levertijd

1 tot 2 werkdagen

EAN

8020252034921  

€ 34,95
€ 29,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

De Tucano Filo Folio Case voor iPad mini is een mooie hard case die de voor- en achterkant van uw iPad mini goed beschermt. Door het eenvoudige ontwerp zijn de voorkant en de randen van uw iPad mini bijna helemaal vrij. Zo is het mooie design van uw iPad mini toch zichtbaar. De iPad mini wordt op zijn plaats gehouden door een paar stevige plastic bevestigingspunten. Ook heeft deze iPad mini hoes een 'Smart Magnet', waardoor uw iPad mini automatisch aan en uit gaat bij het openen en sluiten van de case. Dit is de welbekende Sleep/Wake functie. Wilt u op uw  gemak een film kijken of gewoon iets typen op uw iPad mini? Geen probleem, want deze Tucano Filo Case voor uw iPad mini is in verschillende standen te gebruiken.  

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.