Avanca Touchscreen Handschoenen Dark Grey Avanca Touchscreen Handschoenen Dark Grey Avanca Touchscreen Handschoenen Dark Grey
Avanca Touchscreen Handschoenen Dark Grey Avanca Touchscreen Handschoenen Dark Grey Avanca Touchscreen Handschoenen Dark Grey
Avanca Touchscreen Handschoenen Dark Grey
0 Reviews | Review toevoegen
Capacitieve schermen werken niet met normale handschoenen. De touchscreen gloves van Avanca zijn daarom voorzien van een speciaal geleidend garen. Even innovatief als simpel.

Artikelnummer

AVTG-02

Levertijd

1 tot 2 werkdagen

EAN

8716714401409

€ 19,95
€ 17,95
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
 

| Meer

Wilt u geen koude vingers krijgen maar toch uw iPhone kunnen gebruiken. Dan is dit de oplossing!! Avanca touchscreen handschoenen.
Capacitieve schermen werken niet met normale handschoenen. De touchscreen gloves van Avanca zijn daarom voorzien van een speciaal geleidend garen. Even innovatief als simpel. Niet steeds meer uw handschoenen uit meer doen en dus ook nooit meer koude handen. Erg handig voor op wintersport.

De handschoenen van Avanca zijn van een hoogwaardige samenstelling van garen. Ze zitten dus lekker en houden uw handen goed warm. Naast de slimme conductieve garen bevat de handschoen ook spandex. Dit betekent dat vrijwel iedereen deze handschoen past en dat deze prettig rondom de hand en vingers aansluit.

Merk: Avanca
Werken met iedere touchscreen
Even snel een appje sturen
Makkelijk Facebook/Instagram checken
Heerlijke warme kwaliteit handschoen
Door de rekbare vezels past de
handschoen om bijna iedere hand
Materialen: wol, acryl,
spandex, conductieve garen
One size fits all

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies