Wahoo TICKR Run Hartslagmeter met Bluetooth 4.0 en ANT+
Reviews | Review toevoegen

Met de Wahoo TICKR Run hartslagmeter is trainen op basis van hartslag nog nooit zo eenvoudig geweest.

Artikelnummer

WFBTHR02R 

Verwachte levertijd

niet meer leverbaar

EAN

0857335002779  

€ 77,50
€ 59,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Met de Wahoo TICKR Run hartslagmeter is trainen op basis van hartslag nog nooit zo eenvoudig geweest: de Burn- en Burst-waarden worden eenmalig op basis van een tweetal simpele tests gemeten, waarna het gewenste doel wordt gekozen (Burn voor vetverbranding of Burst voor hoge-intensiteitstraining) en de training kan worden gestart. 

De TICKR Run beschikt over een ingebouwde versnellingsmeter die registreert op welke manier een loper loopt en hoe efficiënt hij dat doet. Aan de hand van de bewegingen van het lichaam wordt de hardlooptechniek bepaald door het inzichtelijk maken van de pasfrequentie (totaal aantal stappen per minuut), de grondcontacttijd (hoeveelheid tijd waarmee een voet tijdens iedere stap contact met de grond maakt) en verticale oscillatie (staphoogte in je hardloopbeweging). Op basis van de gegevens vanuit de versnellingsmeter wordt een Wahoo Running Smoothness™ score toegekend die aanduidt hoe een persoon loopt. Deze methode is uniek en speciaal ontwikkeld door Wahoo Fitness. Met deze methodiek worden blessures voorkomen en het maximale uit een looptraining gehaald. Daarnaast heeft de TICKR Run een loopbandmodus, die de snelheid en afgelegde afstand meet terwijl op een loopband getraind wordt. 

De TICKR Run werkt perfect samen met meer dan vijftig bekende sportapps, zoals Wahoo Fitness, Runkeeper, Strava, MapMyFitness en Cyclemeter/Runmeter. De Wahoo Fitness app voor iOS is per direct in de App Store beschikbaar en beschikt over volledige TICKR Run functionaliteit. Voor Android komen deze functionaliteiten in de loop van juni beschikbaar.

• Gericht trainen op basis van de hartslag, waardoor doelen gemakkelijker kunnen worden bereikt
• Werkt op basis van Bluetooth 4.0 of ANT+ met smartphone, gps-horloge of fietsnavigatie 
• Werkt zowel met iOS als Android besturingssystemen (minimaal Android 4.3 icm Bluetooth 4.0 of nieuwer) 
• Zorgt ervoor dat er gericht getraind kan worden op een bepaalde hartslag, waardoor doelen gemakkelijker kunnen worden bereikt
• Comfortabele elastische band die gemakkelijk te plaatsen en verwijderen is

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.