Otterbox LifeProof Nuud Apple iPad Pro 12.9 2e generatie Black (retourproduct)
0 Reviews | Review toevoegen

De LifeProof Nuud Case beschermt uw Apple iPad Pro tegen de buitenwereld. Deze case heeft twee certificaten. De Military Standard 810F-516 certificaat en het IP-68 certificaat.

Artikelnummer

77-55868 

Verwachte levertijd

niet meer leverbaar

EAN

0660543419020  

€ 136,00
€ 98,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Otterbox LifeProof Nuud Apple iPad Pro 12.9 2e generatie Black

Betreft een retourgekomen product waarvan enkel de verpakking beschadigd is. Lifeproof Nuud case is gecontroleerd. Geef deze case een nieuwe kans, case is niet beschadigd.


De LifeProof Nuud Case beschermt uw Apple iPad Pro tegen de buitenwereld. Deze case heeft twee certificaten. De Military Standard 810F-516 certificaat en het IP-68 certificaat. Door deze certificaten weet u zeker dat uw iPad optimaal beschermd is en geen beschadigingen oploopt. De LifeProof Nuud Case is schok bestendig, water dicht en stof dicht. Door de optimale bescherming kunt u met uw iPad; zwemmen, snowboarden, klimmen of kinderen met de iPad laten spelen zonder zorgen.

Certificaten
De certificaten die de LifeProof Nuud cases hebben gekregen heeft LifeProof vertaald in 4 zekerheiden: Waterproof, Dirtproof, Snowproof, en Shockproof. Met deze case is uw iPad Pro optimaal beschermd, zonder dat u in moet leveren op gebruikersgemak.

Ultimate Touch
Tussen uw iPad Pro en uw vinger zit niets. De randen van de case om het scherm van uw iPad Pro dichten de tablet volledig waterdicht af, maar het scherm zelf blijft onbeschermd. Hiermee wordt het scherm dus een onderdeel van de waterdichte constructie. Hiermee blijft u optimaal zicht houden op het scherm van uw iPad Pro.

Optimale bescherming
De LifeProof Nuud Case is gemaakt van hoogwaardig siliconen en kunststof. De buitenste laag is gemaakt van kunststof, hierdoor worden klappen en krassen goed opgevangen. De binnenste laag bestaan uit siliconen, hierdoor worden klappen goed geabsorbeerd en blijft de iPad goed in de LifeProof Nuud Case zitten.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.