Lifeproof Fre Case Zwart voor iPhone 6 / 6s
Reviews | Review toevoegen

De Lifeproof fre iPhone 6 case biedt dankzij zijn stevigheid en waterdichtheid een uitstekende bescherming tijdens normaal dagelijks gebruik.

Artikelnummer

77-50341 

Levertijd

1 tot 2 werkdagen

EAN

0660543353911  

€ 77,50
€ 64,99
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Een iPhone 6 is een waardevol bezit waar je graag zorgvuldig mee om wilt gaan. Dergelijke elektronische apparaten zijn namelijk erg kwetsbaar voor de verschillende invloeden van buitenaf. De LifeProof fre iPhone 6 case is hiervoor de ideale oplossing. Deze case beschermt jouw iPhone 6 tegen zaken waar deze normaal gesproken niet zo goed tegen kan, zoals het in contact komen met water, stof en zand of schade door middel van vallen. Hierdoor weet je zeker dat jouw iPhone 6 langer in goede conditie blijft en wel tegen een stootje kan.

De Lifeproof fre iPhone 6 case biedt dankzij zijn stevigheid en waterdichtheid een uitstekende bescherming tijdens normaal dagelijks gebruik, terwijl de case toch ultra dun is. Hierdoor neemt zowel de omvang als het gewicht van jouw iPhone 6 ondanks het gebruik van de LifeProof fre iPhone 6 case nauwelijks toe. Met de waterdichte LifeProof case kan ook gezwommen worden, tot een diepte van 2 meter.

Naast handig en robuust is de LifeProof iPhone case ook nog eens erg stijlvol. Dankzij het ingenieuze ontwerp zal je van de case geen enkele hinder ondervinden. Jouw iPhone blijft desondanks volledig operationeel. Ook gaat het aanbrengen van de case niet ten koste van de uitstekende foto- en/of videokwaliteit die de iPhone 6 biedt.

Deze LifeProof fre case is ontworpen voor de iPhone 6 (TouchID). De vingerafdruk scanner van uw iPhone 6 werkt probleemloos met de waterdichte iPhone hoes.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.