Vogel's TMM135 RingO Dashboard Mount

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: Nog 3 beschikbaar, op = op!

€ 19,50
OR

Korte beschrijving

Met de Vogel's TMM135 RingO Dashboard Mount wordt een dagje uit met het hele gezin nog leuker omdat u uw tablet veilig aan de voorruit kunt bevestigen. Wij willen onze favoriete muziek en navigatie-apps meenemen op lange autoritten, maar wij willen natuurlijk niet dat de tablet op de grond terecht komt. De ontwerpers van Vogel's hebben van hun ervaring in het ontwikkelen van muurbeugels gebruikgemaakt om de TMM135 Dashboard Mount te ontwerpen.
Deze dashboard-/voorruitbeugel zorgt dat u uw tablet altijd bij de hand heeft, maar dat hij het autorijden niet belemmert. Met de RingO-technologie kunt u uw tablet van staand naar liggend en weer terug draaien, en hoeft u niet bang te zijn dat hij op de grond terechtkomt, zelfs niet op de hobbeligste wegen.
Vogel's heeft de RingO dashboard mount ontworpen om lange autoritten leuker te maken. Lange ritten worden gemakkelijk als u naar uw favoriete muziek kunt luisteren of uw gps-systeem op een tablet kunt gebruiken.

Inhoud van de verpakking:
1 x Vogel's RingO TMM135 Dashboard Mount

Vogel's iPad houders zijn bij ons los verkrijgbaar.

Vogel's TMM135 RingO Dashboard Mount

Klik dubbel op de afbeelding voor de volledige grootte.

Zoom Out
Zoom In

Afbeeldingen

Details

Met de Vogel's TMM135 RingO Dashboard Mount wordt een dagje uit met het hele gezin nog leuker omdat u uw tablet veilig aan de voorruit kunt bevestigen. Wij willen onze favoriete muziek en navigatie-apps meenemen op lange autoritten, maar wij willen natuurlijk niet dat de tablet op de grond terecht komt. De ontwerpers van Vogel's hebben van hun ervaring in het ontwikkelen van muurbeugels gebruikgemaakt om de TMM135 Dashboard Mount te ontwerpen. Deze dashboard-/voorruitbeugel zorgt dat u uw tablet altijd bij de hand heeft, maar dat hij het autorijden niet belemmert. Met de RingO-technologie kunt u uw tablet van staand naar liggend en weer terug draaien, en hoeft u niet bang te zijn dat hij op de grond terechtkomt, zelfs niet op de hobbeligste wegen. Vogel's heeft de RingO dashboard mount ontworpen om lange autoritten leuker te maken. Lange ritten worden gemakkelijk als u naar uw favoriete muziek kunt luisteren of uw gps-systeem op een tablet kunt gebruiken.
Deze TMM135 Dashboard Mount werkt in combinatie* met bijvoorbeeld de RingO Holder voor iPad Air of de RingO Base Cover voor iPad 2, 3 en 4.

Inhoud van de verpakking:
1 x Vogel's RingO TMM135 Dashboard Mount

*Vogel's iPad houders zijn bij ons los verkrijgbaar.

Additional Information

Artikelnummer TMM135
EAN 8712285326820
Kleur Zwart
Fabrikant Vogel's
Geschikt Voor Alle RingO Tablet Houders

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.