Belkin FreeStyle Folio Case Slate voor iPad Air

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: Nog 0 beschikbaar, op = op!

Normale Prijs: € 47,50

NU VOOR: € 14,99

Korte beschrijving

Deze Belkin FreeStyle Folio Case voor iPad Air is een slanke, uiterst praktische en veelzijdige iPad Air case. U kunt uw iPad Air in verschillende standen plaatsen voor een optimale gebruikservaring zoals FaceTime gesprekken, typen en video's en foto's te bekijken. Maar daar houdt het niet op bij deze iPad Air case. U kunt namelijk ook uw iPad Air gemakkelijk draaien en uw iPad in een staande of liggende positie plaatsen.
De voorkant en de achterkant van deze iPad Air case zijn doormiddel van een magnetische sluiting met elkaar verbonden. Wilt u nu uw iPad even gebruiken zonder de voorkant dan haalt u deze eenvoudig uit de case.
Alle knoppen en poorten blijven goed bereikbaar in deze case en uw iPad Air is altijd goed beschermt door de zachte binnenvoering en stevige constructie van deze iPad case.

Belkin FreeStyle Folio Case Slate voor iPad Air

Klik dubbel op de afbeelding voor de volledige grootte.

Zoom Out
Zoom In

Afbeeldingen

Details

Deze Belkin FreeStyle Folio Case voor iPad Air is een slanke, uiterst praktische en veelzijdige iPad Air case. U kunt uw iPad Air in verschillende standen plaatsen voor een optimale gebruikservaring zoals FaceTime gesprekken, typen en video's en foto's te bekijken. Maar daar houdt het niet op bij deze iPad Air case. U kunt namelijk ook uw iPad Air gemakkelijk draaien en uw iPad in een staande of liggende positie plaatsen. De voorkant en de achterkant van deze iPad Air case zijn doormiddel van een magnetische sluiting met elkaar verbonden. Wilt u nu uw iPad even gebruiken zonder de voorkant dan haalt u deze eenvoudig uit de case. Alle knoppen en poorten blijven goed bereikbaar in deze case en uw iPad Air is altijd goed beschermt door de zachte binnenvoering en stevige constructie van deze iPad case.

Hetzelfde product, maar dan in een andere kleur:

Belkin FreeStyle Folio Case Blacktop voor iPad Air

Belkin FreeStyle Folio Case Blacktop voor iPad Air

Normale Prijs: € 47,50

NU VOOR: € 14,99

       

Additional Information

Artikelnummer f7n100b2c01
EAN 0722868981641
Kleur Grijs
Fabrikant Belkin
Geschikt Voor iPad Air

Eigen tags

Anderen markeerden dit product met deze tags:

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.